فراخوان شركت در برنامه next generation leader in a disruptive world-AUAP-2019
قابل توجه دانشجويان گروه انگليسي
  به اطلاع مي‌رسد اتحاديه دانشگاه‌هاي آسيا و اقيانوسيه (AUAP) با همكاري موسسه مديريت پانياپيوات (PIM) اقدام به برگزاري ششمين برنامه راهبردي جهاني در تاريخ 25 آگوست تا 1 سپتامبر 2019 در شهرهاي بانكوك و پاتاياي كشور تايلند مي‌نمايند.

اين موسسه به 40 دانشجو از موسسات عضو AUAP فرصت شركت در يك دوره هشت روزه فوق برنامه (24 آگوست تا 2 جولاي 2019) اعطا مي‌نمايد كه در آن فقط هزينه‌هاي اقامت، و تغذيه پوشش داده مي‌شود، ساير هزينه‌ها بر عهده داوطلب است.

تمركز اصلي اين برنامه بر "نسل آينده رهبران در جهان درهم گسيخته" است و دانشجوياني را هدف قرار مي‌دهد كه علاقمند به درك رشد شخصي خود در درك جامع پيرامون و تأثير رهبري دانشجويي بر تغيير و چالش جهاني هستند.

بحث‌ها و گفتگوهاي اين برنامه به زبان انگليسي است و موضوعات ذيل را پوشش مي‌دهد: مهارت‌هاي خلاقانه، كارآفريني، صلح، حرفه‌ها، تنوع فرهنگي، روابط درون فرهنگي و تفاوت‌هاي كليدي در جوامع جهاني. در انتهاي اين دوره به دانشجويان گواهي شركت اعطا خواهد شد.

پروپوزال شركت در اين دوره، فرم ثبت‌نام و برنامه زمان‌بندي 8 روزه به پيوست است.

دو نفر از علاقمندان فعال توسط دفتر همكاري‌هاي علمي بين‌المللي تا تاريخ 15/تير/1398 معرفي خواهند شد. به دليل محدوديت تعداد و زمان، اولويت با افرادي است كه سريعتر مراجعه مي‌كنند.

1398/04/12