۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين

انتصاب سرپرست امور دانشجویان غیر ایرانی

سرپرست دانشگاه اصفهان، طی صدور حکمی سرپرست امور دانشجویان غیر ایرانی را منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان، طی صدور حکمی، دکتر سید مهدی لطفی  عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اهل البیت(ع)را به عنوان سرپرست امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه منصوب نمود.

شایان ذکر است در این حکم آمده : امید است با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های دانشگاهی، علاوه بر تسهیل امور مرتبط با دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه، همکاری مستمر با دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، مسئول محترم کمیته مطالعات برای بین المللی شدن دانشگاه، و سایر عوامل ذیربط، جهت گسترش و توسعه زمینه های جلب و جذب دانشجویان خارجی و افزایش قدرت نرم کشور همت گمارید.

1400/12/28