۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
FA
دانشگاه اصفهان

برگزاری مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد

دکتر حسین هرسیج در مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد بر فعالیت های دانشکده اقتصاد مبتنی بر رعایت مسئله محوری در تمامی عرصه ها تاکید نمود.


دکتر حسین هرسیج در مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد  بر فعالیت های دانشکده اقتصاد مبتنی بر رعایت مسئله محوری در تمامی عرصه ها تاکید نمود.

 

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره اساتید مرحوم دکتر امام جمعه زاده و دکتر دلالی، از زحمات دکتر سعید صمدی رییس وقت دانشکده علوم اداری و اقتصاد تشکر و تصریح نمود: دکتر صمدی از مدیران توانمند و باتجربه ی دانشگاه هستند و امیدواریم از تجربه و توان ایشان در دانشکده بهره مند شویم.

دکتر هرسیج در ادامه ضمن معرفی دکتر هادی امیری به عنوان رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد اظهار داشت: دکتر امیری از نیروهای بسیار توانمند دانشگاه هستند که انتظار می رود ایده ها و راهکارهای خوب مدیریتی خود را در عرصه های آموزشی،پژوهشی، فرهنگی در دانشکده عملیاتی نمایند.

سرپرست دانشگاه  اصفهان همچنین، با توجه به ظرفیت بالای دانشکده علوم اداری و اقتصاد به لحاظ تنوع رشته های کاربردی این دانشکده، خواستار تشکیل کانون فکری در حوزه های اقتصادی، مدیریتی، سیاسی، حسابداری و حقوق در راستای رفع مشکلات کشوری شد.

دکتر هرسیج با بیان این مهم که مسئولان باید به نظر کارشناسان بها بدهند افزود: متاسفانه برخی از سیاست مدارهای ما با تصمیم گیری های غلط ، مردم و کشور را دچار آسیب می کنند در حالی که اگر در تصمیم گیری های خود از نظر کارشناسی اعضای هیات علمی دانشکده ی تاثیر گذاری مانند علوم اداری و اقتصاد استفاده می کردند، بسیاری از مشکلات جامعه برطرف می شد.

وی با اشاره به افزایش راه اندازی دانشگاه های مختلف در سراسر کشور اظهار داشت: متاسفانه با ساخت دانشگاه های مختلف در جای جای کشور، تخصیص اقتدار آمیز ارزش ها انجام نشده است.

دکتر هرسیج تصریح نمود: برای دستیابی به دانشگاهی جامعه محور و تمدن ساز ابتدا باید اقدام به راه اندازی بانک اطلاعاتی نمود و بعد از شناسایی نیازهای جامعه با بهره مندی از مدیریت مشارکتی در راستای رفع مشکلات جامعه گام های موثری برداشت.

سرپرست دانشگاه بر حفظ ثبات دانشکده تاکید و خواستار رعایت مولفه های اخلاق، ادب ، ایثار و از خودگذشتگی به منظور پیشرفت و توسعه دانشکده و دانشگاه شد.

 

شایان ذکر است دکتر سعید صمدی نیز ضمن تاکید بر اثرگذاری دانشکده علوم اداری و اقتصاد در تصمیم گیری های کلان کشوری اظهار داشت، این دانشکده همواره محل ثبات و آرامش بوده است. وی در ادامه افزود: حدود 20% از دانشگاه اصفهان به لحاظ تعداد هیات علمی، کارمند و دانشجو، متعلق به  دانشکده علوم اداری و اقتصاد است و در واقع 20 درصد از دانشگاه را تشکیل می دهیم.

وی بر تحکیم روابط گروه های دانشکده تاکید و تصریح نمود: من راضی به تفکیک گروه های دانشکده نیستم و انسجام فعلی بیشتر مورد تایید اینجانب است. وی ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در دانشکده از همکاری  معاونین دانشکده، مدیران گروه ها، کارشناسان و کارکنان دانشکده تشکر نمود و از همه حلالیت طلبید.

 

دکتر هادی امیری رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد دکتر هرسیج، از زحمات دکتر صمدی قدردانی نمود . وی هچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر امام جمعه زاده و دکتر دلالی اظهار داشت: طی دو سال که به عنوان معاون در خدمت مرحوم دکتر دلالی بودم بسیار از ایشان آموختم.

دکتر هادی امیری تصریح نمود: با توجه به برنامه راهبردی دکتر هرسیج مبتنی بر دانشگاه جامعه محور و تمدن ساز ، برنامه اصلی اینجانب در واقع برش دانشکده ای این برنامه جامع است که امیدوارم با کمک همکاران دانشکده در راستای تحقق این اهداف موفق باشیم.

رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد اظهار داشت: ما می خواهیم دانشکده را به سمت نسل چهارم حرکت دهیم و دغدغه ما حل مسائل ملی و منطقه ای است.

وی تصریح نمود: ما گنجینه ای از اساتید را در این دانشکده داریم و مفهوم اقتصادی و مولد سازی دارایی ها را باید به کار بگیریم و در حل مسائل دانشگاه و جامعه بهره ببریم.

دکتر هادی امیری در ادامه بر تامین مالی پایدار دانشکده تاکید و تصریح نمود:با توجه به پتانسیل بالای این دانشکده به لحاظ برخورداری از استادان نخبه در رشته های کاربردی کشور، پیشنهاد می شود اتاق های فکری مبتنی بر حل معضلات جامعه تشکیل شود. فکرهای خوب باید رصد و پایش شود.

وی در ادامه افزود: دانشکده علوم اداری و اقتصاد ظرفیت بسیار خوبی برای بازنگری و ایجاد رشته های جدید دارد و باید متناسب با مسائل و مشکلات رشته های جدید راه اندازی شود.

وی همچنین بر آوردن مسائل اجتماع درون اجتماع تاکید و هر استاد را یک ایده و هر ایده را یک اقدام دانست . وی تاکید نمود:  وقتی روی مسائل شناخت داشته باشیم اثربخشی ما بیشتر می شود.

 گفتنی است مراسم معارفه رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد با حضور هیات رییسه دانشگاه، استادان و کارکنان این دانشکده یکشنبه 6 دی ماه ساعت 9:30 صبح در محل تالار دردشتی زاده دانشکده  علوم اداری و اقتصاد برگزار شد.  

 
 
 

 

 

 

 

تاریخ:
1400/10/05
تعداد بازدید:
6743
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
کدپستی: 8174673441
تلفن: 2640-03137932128 تلفکس: 03136687396
Powered by DorsaPortal