برگزاری اولین دیدار عمومی سرپرست دانشگاه اصفهان

دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در اولین روز از دیدار عمومی خود بر سیاست های جامعه محور دانشگاه اصفهان تاکید و خواستار رسیدگی به درخواست های به حق مراجعین شد.

دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در اولین روز از دیدارعمومی  خود بر سیاست های جامعه محور دانشگاه اصفهان تاکید و خواستار رسیدگی به درخواست های به حق مراجعین شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  اولین دیدار عمومی دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان روز دوشنبه 29 آذر ماه 1400 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. در این دیدار مردمی که در راستای پاسخگویی به سوالات و بررسی مشکلات کارکنان، دانشجویان و اساتید انجام گرفت .مراجعین با دکتر هرسیج ملاقات حضوری داشته و درخواست های خود را مطرح نمودند.

شایان ذکر است دکتر هرسیج ضمن پاسخگویی به درخواست های مردمی ، راهکارهای مفیدی ارایه و برای حل مسائل مربوطه، دستور رسیدگی و پیگیری های لازم را صادر نمودند.

گفتنی است دیدارهای مردمی سرپرست دانشگاه اصفهان، روزهای دوشنبه ساعت 10-12 هر هفته برگزار می شود  و از هفته دیگر معاونت های  دانشگاه  نیز از ساعت10 الی 12 پاسخگوی  مراجعات عمومی و مردمی هستند

یادآور می شود مراجعین می توانند، فرم پذیرش دیدار با سرپرست دانشگاه، را روزهای  یکشنبه هر هفته با تماس با شماره تلفن 37932001 دریافت نمایند.

1400/09/29