زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان در دانشگاه اصفهان نواخته شد

برنامه های هفته پژوهش استان با نواختن زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان، با مشارکت نهادهای علمی در توسعه استان و با حضور معاون استاندار، روسای دانشگاه های استان و مدیران صنایع روز چهارشنبه 24 آذرماه سال جاری در ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان آغاز شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری ، برنامه های راهبردی دانشگاه اصفهان را مبتنی بر دانشگاه تمدن ساز و جامعه محور تشریح نمود.

دکتر هرسیج در ادامه تصریح نمود: امید است در هفته پژوهش و فناوری،  پروژه‌های محوری مسائل و چالش‌های استان بیشتر مورد توجه قرار ‌گیرد و با همکاری دانشگاه‌های استان، راهی برای برون رفت از این مشکلات بیابیم.

سرپرست دانشگاه اصفهان همچنین ضمن تقدیر از دستاوردهای خیرین دانشگاه ساز اظهار داشت: مشارکت خیرین در امر پژوهش ، سنت حسنه ای است که باید نهادینه شود.

دکتر هرسیج تصریح نمود:  در برنامه‌های امسال هفته پژوهش، خود انتقادی و آسیب‌شناسی از چالش‌های استان با حضور اساتید دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود.

دکتر هرسیج افزود:  اگر بخواهیم کشوری توسعه یافته و پیشرفته داشته باشیم و بقای نظام را تضمین کنیم، راهی جز وصل شدن و ارتباط بیشتر جامعه با دانشگاه و تقویت ارتباط بیشتر این دو وجود ندارد.

رئیس دانشگاه اصفهان اقتدار کشور را در گرو تقویت دانشگاه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: معضلات محیط زیستی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات استان است که به طور ویژه در برنامه‌های هفته پژوهش استان مورد توجه قرار گرفته است و دو نشست تخصصی احیای زاینده‌رود و بررسی مشکلات هوای اصفهان با حضور اساتید برجسته دانشگاه‌های مختلف و صنایع بزرگ استان به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌شود

دکتر صباحی مدیر امور پژوهشی دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از روند امور برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اظهار داشت: برنامه زنگ پژوهش بری آبادانی اصفهان، نشست تخصصی راهکارهای اجرایی احیای زاینده رود، نشست تخصصی کاهش آلودگی هوای اصفهان،تور پژوهشی دانش آموزان برگزیده در دانشگاه ها و موسسات پژوهشی،نشست آسیب شناسی پژوهشی، نشست تجلیل و تکریم از خیرین حوزه پژوهش ، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار، جشنواره دانش آموزی و تقدیر از دانش آموزان پژوهشگر و مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان از جمله برنامه های پیش بینی شده برای هفته پژوهش استان اصفهان در سال 1400 است.

دکتر سید مهدی ابطحی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نیز راهکارها ی مشارکت دانشگاه ها و نهادهای علمی در توسعه استان اصفهان را تشریح و تصریح نمود: وظیفه ی دانشگاه های بزرگ تقویت زیر ساخت های توسعه پژوهش در کشور است.

شایان ذکر است برنامه های هفته پژوهش استان با نواختن زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان، با حضور مسئولان استانداری، روسای دانشگاه‌ها و مدیران صنایع در پهنه نوآوری دانشگاه اصفهان برگزار و از دستاوردهای پژوهشی شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه اصفهان بازدید شد. این برنامه نخستین برنامه گرامیداشت هفته پژوهش در اصفهان است و دستاوردهای پژوهشی شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه اصفهان در قالب یک نمایشگاه ارائه و زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان نواخته شد.

گفتنی است، فناوری امن ساز همراه سبلان و سوییچ امن توزیع شده محصول شرکت ایده پژوهان اسپادانا، فناوری اقتصادی محصول موسسه فرهنگی تربیت اقتصاد حکیم ( مفتاح)، فناوری بیومکانیک محصول شرکت دانش بنیان چکاد آدرین، فناوری تجهیزات پزشکی محصول شرکت دانش بنیان فیدار طب ویرا، فناوری شیمی و صنایع شیمیایی محصول شرکت کیمیا آزما پژوه سپاهان و فناوری کشاورزی محصول شرکت دانش بنیان پیشگام رویش اسپادانا محصولات ارائه شده در دانشگاه اصفهان هستند.

1400/09/24