دیدار اعضای شورای بسیج استادان دانشگاه اصفهان با سرپرست دانشگاه

در این دیدار که سه شنبه دوم آبان همزمان با هفته بسیج تشکیل شد، اعضا ضمن تبریک انتصاب ایشان به سرپرستی دانشگاه، آمادگی هر گونه همکاری خود را برای تحقق اهداف مقدس دانشگاه اعلام نمودند.

در ابتدای جلسه گزارش اجمالی برنامه ها و فعالیت های بسیج استادان به اطلاع دکتر هرسیج رسید و اعضا پیشنهادهای خود را برای اداره دانشگاه ارایه دادند.

در ادامه، آقای مستاجران مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری همه افراد را به همکاری، همدلی و پایداری برای تحقق اهداف متعالی دانشگاه سفارش نمودند.

در پایان،دکتر هرسیج ضمن ابراز خوشحالی از تشکیل این جلسه و تداوم آن، تاکید نمودند که بسیج با توجه به منشور قرآنی خود( آیه شریفه واعدوا لهم ما استطعتم من قوه ...) در هر زمان باید متناسب با شرایط آماده مبارزه با تهدیدات دشمن باشد که در حال حاضر باید با جنگ نرم دشمن مقابله کند. ایشان ضمن تاکید بر لزوم سرآمد بودن اعضا بسیج در آموزش و پژوهش خواستار آن شدند که برای عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه، اقدامات لازم را با هماهنگی مسئولان ذیربط انجام دهند.

1400/09/03