انتخاب پایان‌نامه کارشناسی دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی مکانیک به عنوان پایان نامه برتر انجمن مهندسان مکانیک ایران

پایان نامه کارشناسی خانم ها پریسا صادقی و نیلوفر عزتی با موضوع مطالعه تجربی تاثیر پارامترهای مختلف ساخت بر خواص کششی نمونه های PLA پرینت شده به روش مدلسازی رسوب ذوب شده و بهینه سازی آنها" به عنوان پایان نامه برتر انجمن مهندسان مکانیک ایران انتخاب شد.

پایان نامه کارشناسی خانم ها پریسا صادقی و نیلوفر عزتی با موضوع مطالعه تجربی تاثیر پارامترهای مختلف ساخت بر خواص کششی نمونه های PLA پرینت شده به روش مدلسازی رسوب ذوب شده و بهینه سازی آنها"  به عنوان پایان نامه برتر انجمن مهندسان مکانیک ایران انتخاب شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews خانم ها پریسا صادقی و نیلوفر عزتی  از پایان‌نامه ی خود تحت عنوان مطالعه تجربی تاثیر پارامترهای مختلف ساخت بر خواص کششی نمونه های PLA پرینت شده به روش مدلسازی رسوب ذوب شده و بهینه سازی آنها  به راهنمایی دکتر محمد حیدری رارانی و داوری دکتر فرهاد حاجی ابوطالبی با کسب نمره عالی دفاع نمودند.

شایان ذکر است، خانم ها پریسا صادقی و نیلوفر عزتی در جلسه دفاع خود اظهار داشتند: مدل‌سازی رسوب ذوب‌شده (FDM) یکی از روش‌های رایج چاپ سه‌بعدی قطعات پلیمری است که به ‌دلیل توانایی در ساخت قطعات پیچیده کاربردی استفاده از آن در حوزه‌های مختلف صنعتی در حال گسترش است. خواص مکانیکی قطعات تولید شده با این روش به شدت به انتخاب صحیح پارامترهای چاپ بستگی دارد.

در این تحقیق، ابتدا اثر ..........................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/20