همایش بین المللی مشترک دانشگاه اصفهان با دانشگاه الجامعه الاسلامیه نجف اشرف

رییس دانشگاه اصفهان در همایش بین المللی مشترک دانشگاه اصفهان با دانشگاه الجامعه الاسلامیه، قرآن را آیینه تمام نمای فصاحت و بلاغت و زیبایی زبان عربی دانست و بر بازبینی و بازخوانی نقش زبان عربی در فهم متن قرآنی و هویت بخشی زیبایی قرآن به زبان عربی تاکید نمود.

رییس دانشگاه اصفهان در  همایش بین المللی مشترک دانشگاه اصفهان با دانشگاه الجامعه الاسلامیه، قرآن را آیینه تمام نمای فصاحت و بلاغت و زیبایی زبان عربی دانست و بر بازبینی و بازخوانی نقش زبان عربی در فهم متن قرآنی و هویت بخشی زیبایی قرآن به زبان عربی تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews همایش بین المللی مشترک دانشگاه اصفهان با دانشگاه الجامعه الاسلامیه با عنوان «القرآن الکریم واللغة‌ العربیة؛ الأصول والامتدادات» با پشتیبانی و حمایت دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان و دکتر عمار عبد الأمیر السلامی رییس دانشگاه نجف اشرف ، با هدف کلی و اصلی تبیین رابطه زبان عربی و قرآن کریم و ارائه پژوهش های نوین درباره قرآن کریم در دو حوزه ادبی و زبانی و نیز با هدف توجه به تلاش غیر عرب زبان ها در فهم متن قرآنی با انجام پژوهش های مختلف،  در روزهای اول و دوم تیر ماه 1400 برگزار شد.

شایان ذکر است، دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان در سخنرانی خود که توسط مدیر گروه عربی به زبان عربی نیز ترجمه و پخش گردید، به اهمیت و جایگاه ویژه قرآن کریم و ضرورت توجه به آن اشاره  و این همایش را نقطه عطفی برای تقویت پیوند فرهنگی میان دو کشور عراق و ایران و ارتباط هر چه بیشتر استادان دو دانشگاه و استفاده از تجربیات یکدیگر دانست، تا از این رهگذر با ژرف اندیشی و تأمل فکری در واژگان و ساختار و موسیقی جملات زبان قرآن کریم، راه برای توسعه هر چه گسترده تر پژوهش های قرآنی در زبان عربی هموار شود . رییس دانشگاه اصفهان با اشاره به تاریخچه ارتباط بین ایرانیان با زبان عربی و نیز نقش مؤثر آنها در ایجاد و شکوفایی علوم مختلف زبان عربی، بیان داشت: قرآن آیینه تمام نمای فصاحت و بلاغت و زیبایی زبان عربی بوده و همایش حاضر فرصتی برای بازبینی و بازخوانی نقش زبان عربی در فهم متن قرآنی و هویت بخشی زیبایی قرآن به زبان عربی است.

یادآور می شود این  همایش در سامانه.....................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/05