دعوت رییس دانشگاه معین استان اصفهان برای مشارکت فعال در انتخابات

رئیس دانشگاه معین استان اصفهان در پیامی استادان، دانشجویان، کارکنان و همه آحاد مردم ایران و شهروندان استان را به مشارکت و حضوری فعال در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و تیرهای عشایری دعوت نمود.

متن پیام دکتر هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه معین استان و رییس دانشگاه اصفهان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ چهل و سه ساله ی انقلاب شکوهمند اسلامی گواهی بر نقش بی بدیل مردم و از جمله دانشگاهیان و فرهیختگان در فائق آمدن بر مشکلات و باز کردن افق های جدید و تعالی بخشیدن به علم و دانش، پیشرفت‌ های فناوری و توسعه نوآوری است. این موفقیت های افتخارآمیز موجب ایجاد اتحاد، اعتماد و امید در آحاد مردم شریف ایران شده است. مردمی که همواره در تمامی فراز و نشیب های حاصل از تجاوز دشمنان به این مرز و بوم، توطئه چینی ها، تحریم و فشارهای بیگانگان در صحنه بوده و علی رغم تمام مشکلات و فشارها با همدلی در کنار هم از این امتحانات سرافراز و پیروز بیرون آمده و شجاعانه پشتیبان و حافظ آرمان های مقدس نظام جمهوری اسلامی بوده اند. بی شک اصلی ترین و کلیدی ترین رمز پیروزی در مقابل تحدید ها و تحریم های ناجوانمردانه، ایستادگی مردم، امید داشتن به آینده ای روشن و اعتماد و یکپارچگی بوده است.

یکی از مهمترین شاخصه های نظام مردم سالار، حضور مردم در صحنه و انتخابات است و مردم شریف و با غیرت ایران با شناخت همواره با حضور خود در این صحنه پشتیبان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بوده اند.

دانشگاهیان استان اصفهان نیز همچون همیشه در کنار مردم با حضور گسترده در انتخابات 28 خرداد شرکت نموده و از آحاد ملت ایران بخصوص مردم فهیم و لایق استان اصفهان دعوت بعمل می آورند با حضور خود بار دیگر امنیت پایدار، پیشرفت و توسعه و اقتدار کشور را تضمین نمایند.

ان‌شاءالله در روز جمعه 28 خرداد با حضور پای صندوق‌های رای بار دیگر وفاداری و حمایت همه جانبه خود را از جمهوری اسلامی، انقلاب و ایران عزیز و همیشه سربلند اعلام خواهیم داشت، چرا که حضور مردم در پای صندوق های رأی مایه اقتدار و عزت ایران عزیز است.

دکتر هوشنگ طالبی

رییس دانشگاه اصفهان