هیأت های نظارت، ناظر، ارزیاب و ضامن کیفیت آموزش عالی کشور

دوازدهمین نشست هیأت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی با حضور دبیران هیئت های نظارت دانشگاه های کشور به صورت مجازی روز سه شنبه 18 خردادماه1400 برگزار شد.

دردوازدهمین نشست هیات های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مطرح شد:هیأت های نظارت، ناظر، ارزیاب و ضامن کیفیت آموزش عالی کشور هستند

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر منتظر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست طی ایراد سخنانی تاکیدات هیأت دولت و ریاست جمهوری در خصوص ضرورت تدوین و ارائه تجربیات 4 ساله کارگزاران نظام را یادآور شد و افزود: به دنبال این درخواست هیأت محترم دولت، مقام عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در نامه‌ای از تمامی معاونین و مدیران وزارت خواستند تا تجربیات گرانسنگ خود و زیر مجموعه هایشان را جمع آوری و به منظور ارائه به دولت بعدی تدوین کنند و لذا نشست دوازدهم دبیران هیأت با این هدف برنامه ریزی و اجرا شده است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه، ..............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1400/03/27