برگزاری مراسم یادبود دکتر فریدون اللهیاری در حرم شهدای دانشگاه اصفهان

مراسم یادبود مرحوم دکتر فریدون اللهیاری استاد گروه تاریخ دانشگاه اصفهان و مدیرکل فقید میراث فرهنگی استان اصفهان با حضور مدیران ارشد استانی و دانشگاهی در محل حرم شهدای دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews حجت الاسلام و المسلمین دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن بیان صفات شایسته  اخلاقی و علمی مرحوم دکتر اللهیاری، فرازی از مناجات صحیفه سجادیه در خصوص شناخت انسان و هستی  را قرائت و اظهار داشت:

یکی از عوامل رمز موفقیت انسان این است که نهال محبت در دل انسان ها سبز شود. این محبت بزرگترین نقطه توفیق زندگی انسان است. ما با گفتار و رفتار و اندیشه در این سرزمین نهال می کاریم و با این کشت هویت ثانیه پیدا می کنیم و این هویت ملکه نفسانیه ما است که با آن عروج می یابیم. یکی از عنصر هایی که من وجودی را می سازد عنصر محبت است.اگر انسان نهال های دوست داشتن را در سرزمین نفسش بکارد، دوست داشتنی می شود.

عنصر دوم که می تواند رمز موفقیت انسان در این دنیا باشد .......

برای مطالعه کامل این خبر و مشاهده تصاویر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/18