اینترنت اشیا متعلق به جامعه پسا اطلاعاتی است

دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، در مراسم افتتاح پنجمین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و کاربردها، اینترنت اشیا را متعلق به جامعه پسا اطلاعاتی دانست.

اینترنت اشیا متعلق به جامعه پسا اطلاعاتی است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در این مراسم، اظهار داشت: سخن گفتن در جمع متخصصین اینترنت اشیاء کار سختی است اما از منظر دیگری که شاید در دوره های آتی اینترنت اشیاء بشود به آن پرداخت نگاه می کنم کسی که کمی به مسائل توسعه و موضوعات مرتبط با آن و حوزه های فلسفی علاقمند است نگاهی هم که امروز به این موضوع در این وقت کوتاه دارم فقط باز کردن یک زاویه دیگری به ماجرا است و امید داشته باشیم که سال آینده و دوره‌های آینده از این منظر هم به موضوع توسعه فناوری اینترنت اشیا توجه شود.

وی افزود: خود اینترنت اشیاء یک پدیده چندوجهی است و مهمترین واژه‌ای که شاید بشود برای آن بکار برد همان نت یا شبکه کامپیوتری است دستگاه‌هایی که با هم و با انسان ارتباط دارند. در واقع از یک دسته اشیاء هوشمند صحبت می کنیم که با هم تبادل اطلاعات می کنند و  براساس داده هایی که به دست می آورند تصمیم می گیرند.

........................................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/02/29