انتصاب رئیس شورای عالی کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست

رییس دانشگاه اصفهان طی حکمی رئیس شورای عالی کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست را منصوب نمود.

رییس دانشگاه اصفهان طی حکمی رئیس شورای عالی کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست را منصوب نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان طی حکمی دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه را با حفظ سمت به عنوان رئیس شورای عالی کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست منصوب نمود.

حکم انتصاب دکتر رکنی زاده به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر رسول رکنی زاده

معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان

با سلام

نظر به امضای تفاهم نامه کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست و مطابق با بند 3-8 آن، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، جنابعالی را به عنوان "رئیس شورای عالی کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست " منصوب می نماید.

امید است با توجه به اهمیت صیانت از محیط زیست و پیچیدگی های خاص مسائل زیست محیطی استان اصفهان، با یاری پروردگار یگانه، نسبت به تجمیع تخصص‌های متنوع در این حوزه، به اشتراک ‌گذاری تجربه‌ها و تخصص‌های بالقوه و تشکیل تیم‌های تخصصی خبره در مسائل حفاظت محیط زیست استان، به نحو شایسته همت گمارید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در راستای ماموریت ها و اهداف پیش بینی شده برای آن کنسرسیوم از درگاه خداوند بزرگ خواستار است.

دکتر هوشنگ طالبی

رییس دانشگاه اصفهان