افتتاح ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای، فرصت ها و چالش ها در دانشگاه اصفهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها اظهار داشت: بازی های رایانه ای برای دانشگاه اصفهان بیش از یک شرکت دانش بنیان است و همواره نقش پیشران را در توسعه نوآوری و فناوری در دانشگاه را داشته است.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در مراسم ششمین کنفرانس بازی های رایانه ای که روز پنجشنبه 30 بهمن ماه سال جاری به صورت برخط و بر روی سامانه آپارات، برگزار شد، ضمن تشکر و تقدیر از دکتر راستی مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان، این کنفرانس را فرصت جدیدی برای تبادل نظر همه افرادی که به این حوزه علاقه مند هستند دانست.

وی در ادامه اظهار امیدواری نمود که مرکز بازی های رایانه ای و صنایع سرگرمی الگویی برای بخش بزرگی از کارهایی که قرار است اتفاق بیفتد، باشد.

دکتر رکنی زاده در ادامه افزود: چگونه می توان از طریق بازی درمانی بر شفای اخلاق دست پیدا کنیم. وقتی از فتوت و شفای اخلاقی صحبت می کنیم یک تعادل بین فضایل چهارگانه حیات انسانی که شامل خرد،شجاعت،عفت و عدالت است برقرار می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تصریح نمود: امروز ما به دنبال بازی هایی باید بگردیم که به فرزندانمان فتوت، دور شدن از رذایل اخلاقی، احسان، تواضع، حلم، از خودگذشتگی، حفاظت از محیط زیست و کمک به انسان های دیگر را بیاموزیم. دکتر رکنی زاده خردمندانه زیستن و ارزشمند بودن را مهم تر از موفق بودن دانست و بر این مهم تاکید نمود.

دکتر جواد راستی دبیر ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای فرصت‌ها و چالش‌ ها نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از فعالیت های انجام شده برای برگزاری این کنفرانس بین المللی اظهار داشت: خوشبختانه با وجود بحران کرونا، امسال همانند سال های گذشته مقاله های خوبی دریافت کردیم و تعداد مقالات..............

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/11/30