نشست خبری ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای در دانشگاه اصفهان

دکتر جواد راستی در نشست خبری ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای که بصورت برخط (آنلاین) و توسط دانشگاه اصفهان برگزار شد از پذیرش 85 مقاله در این کنفرانس خبر داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر جواد راستی دبیر ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: کارگروه بازی های رایانه ای با حضور اعضای هیات علمی علاقمند به حوزه های مختلف بازی های رایانه ای،  از رشته های مهندسی کامپیوتر، روانشناسی، جامعه شناسی، حقوق، اقتصاد، مدیریت، پزشکی، فقه، علوم سیاسی و هنر از سال 1392 در دانشگاه اصفهان آغاز شد.

دکتر راستی در ادامه ضمن ارایه گزارش مبسوطی از برگزاری اولین کنفرانس بازی های رایانه ای، فرصت ها و چالش ها در سال 1394 تا به امروز تصریح نمود: اولین کنفرانس بازی های رایانه ای،فرصت ها و چالش ها که در سال 1394 برگزار شد، اولین رویداد پژوهشی مقاله محور در حوزه بازی های رایانه ای بود که به همراه کارگاه های مختلف بازی سازی، اولین مارتون بازی سازی، اولین نمایشگاه بازی های رایانه ای و لیگ بازی های رایانه ای مورد توجه و استقبال قرار گرفت.

دبیر ششمین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای در ادامه افزود: ........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/26