۱۴۰۰ يکشنبه ۱۹ ارديبهشت
FA
دانشگاه اصفهان
افتتاح پروژه احداث راه ارتباطی ساختمان آمار و ریاضی به ساختمان علوم زیستی و زمین شناسی با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، معاون اداری و مالی و رییس دانشکده علوم زیستی و ناظران دفتر فنی دانشگاه در آستانه چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی، برگزار شد.

افتتاح پروژه احداث راه ارتباطی ساختمان آمار و ریاضی به ساختمان علوم زیستی و زمین شناسی  با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، معاون اداری و مالی و رییس دانشکده علوم زیستی و ناظران دفتر فنی دانشگاه در آستانه چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی، برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبری uinews پروژه احداث راه ارتباطی ساختمان آمار و ریاضی به ساختمان علوم زیستی و زمین شناسی به طول 300 متر و هزینه ای بالغ بر 4میلیارد ریال راه اندازی شد.  این مسیر از سلف اختران بی نشان تا دانشکده آمار و ریاضی وجود داشت و با توجه به احداث ساختمان جدید علوم زیستی و زمین شناسی ، این مسیر از دانشکده آمار و ریاضی تکمیل و در واقع از دانشکده علوم زیستی و زمین شناسی تا سلف اختران بی نشان احداث شد.

شایان ذکر است،..................................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/21