۱۴۰۰ چهارشنبه ۲ تير
FA
دانشگاه اصفهان
دیدار مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف با معاون آموزشی دانشگاه اصفهان
دکتر آهنچیان مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف با دکتر شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان دیدار و گفتگو نمود.

دکتر آهنچیان  مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف با دکتر شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش وب سایت خبری uinews در این نشست که مدیران حوزه معاونت آموزشی، اعضا کمیسیون نظارتی تعدادی از  مدیران گروه ها،  رئیس دانشکده علوم تربیتی و سرپرستان مرا کز TDc و   CDC دانشگاه حضور داشتند ابتدا دکتر شاقول گزارش مبسوطی از وضعیت آموزش در دانشگاه در ایام خاص کرونا را بیان و سپس گزارشی از فعالیت های  مراکز TDc و   CDC نیز ارائه گردید.  همچنین اعضاء جلسه نقطه نظرات و مشکلات حوزه های مربوط از جمله تدوین برنامه های درسی، ایجاد دوره های آموزشی، توسعه ایده های اشتغال زایی، پذیرش دانشجویان غیر ایرانی ، مقررات و ایین نامه های آموزشی و وضعیت آموزش در دوره کرونایی را بیان نمودند.

شایان ذکر است، دکتر آهنچیان .................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/03