درخشش دانشگاه اصفهان در دهمین جایزه علیمحمدی در فیزیک و سومین جایزه علیمحمدی در ریاضیات

علی معتضدی فرد دانش آموخته مقطع دکتری رشتۀ فیزیک در گرایش اتمی مولکولی و مریم سلیمانی دانش آموخته مقطع دکتری رشتۀ ریاضی محض در گرایش آنالیز (تابعی) از دانشگاه اصفهان، موفق به کسب رتبه برتر در دهمین جایزه علیمحمدی در فیزیک و سومین جایزه علیمحمدی در ریاضیات شدند.

به گزارش وب سایت خبری uinews جایزۀ علیمحمدی به نام شهید دکتر مسعود علیمحمدی از سال 1390 هر سال توسط پژوهشگاه دانش‌های بنیادی به نویسندگان رساله‌های برتر دکتری فیزیک اهدا شده است. این جایزه از سال 1396 به نویسندگان رساله‌های برتر دکتری ریاضی نیز اهدا می‌شود. انجمن فیزیک ایران در برگزاری این جایزه در رشتۀ فیزیک با پژوهشگاه دانش‌های بنیادی همکاری دارند.به علت شیوع بیماری کرونا، جایزۀ امسال با تأخیر و عدم برگزاری مراسم جمعی اعطا خواهد شد.

دهمین جایزۀ علیمحمدی در فیزیک از بین متقاضیان فارغ التحصیلان داخل کشور به نامبردگان زیر اعطا می‌شود:

..........................................................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/10/17