ارتقا نشریات داخلی با محوریت حوزه علوم انسانی

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در مراسم اختتامیه سومین همایش بین المللی مولوی پژوهی که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، بر لزوم ارتقا نشریات داخلی با محوریت حوزه علوم انسانی تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر محمدجواد دهقانی رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام«نقش و جایگاه مولوی پژوهی در پایگاه های استنادی (ISC ) و (SCOPUS) و ارائه راهکارهای ارتقاء مجلات علمی» را مورد بحث و گفتگو قرار داد و در ادامه تصریح نمود:در بررسی های انجام شده، مشخص شده که از نظر علمی بروندادهای پژوهشی در این حوزه در پایگاه اسکوپوس به زبان های مختلف، 200 مدرک در سال های مختلف در حوزه مولوی پژوهی وجود دارد که 70 درصد متعلق به سال های اخیر است و در قالب مقاله، کتاب، مقاله کنفرانس، یادداشت و سخن سردبیر هستند.

دکتر دهقانی با اشاره به دیگر نمایه مورد بررسی تصریح کرد: بررسی داده های موجود در نمایه پایگاه استنادی جهان اسلام ISC، حاکی از این است که در 10 سال اخیر مولوی پژوهی رشد قابل توجهی داشته و تعداد مدارک ثبت شده 1126 است که در نشریات مختلف حدود 737 مورد متعلق به 25 نشریه است.

وی سه نشریه «عرفان اسلامی»، «پژوهشنامه ادب حماسی» و« ادبیات عرفانی و اسطوره شناسی» را سه نشریه نخست معرفی کردو گفت: حدود 70 درصد مدارک و مقالات در خصوص مولوی پژوهی در این 25 نشریه منتشر شده است.

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام سهم زبان های مختلف در این نمایه را ..........

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/09/27