افتتاح کتابخانه دانشکده زبان های خارجی با حضور اسقف اعظم ارامنه اصفهان و جنوب ایران

آیین بهره برداری از کتابخانه و سالن مطالعه دانشکده زبان های خارجی با حضور اسقف اعظم ارامنه اصفهان و جنوب ایران برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  در آیین بهره برداری از کتابخانه و سالن مطالعه دانشکده زبان های خارجی، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی، دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر شفیعیون رییس کتابخانه مرکزی، دکتر شکریان زینی رییس دانشکده زبان های خارجی ، دکتر قاسمی رییس دانشکده علوم ورزشی و جمعی از مدیران ، اعضای هیات علمی و کارکنان کتابخانه دانشکده زبان های خارجی  حضور داشتند.

شایان ذکر است در این مراسم اسقف اعظم ضمن بازدید از ساختمان ارمنولوژی در مراسم افتتاحیه کتابخانه و سالن مطالعه دانشکده زبان های خارجی نیز شرکت نمود.

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/20