پیام تشکر و قدردانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاهیان

دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی ارسال پیامی به دانشگاه های سراسر کشور از دانشگاهیان، اعم از مسئولین، اعضای هیات علمی، مدیران دلسوز و کارکنان عزیزی که در این شرایط دشوار،بی ادعا و ایثارگرانه در خدمت به نظام آموزش عالی کشور عزم خود را جزم تر و همت بلند خود را متعالی تر داشتند، تقدیر نمود.

متن پیام وزیر علوم تحقیقات و فناوری به شرح زیر است:

روسای محترم دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی

سلام علیکم

دوران دشوار پیدایش و همه گیری بیماری کووید 19 که از اسفند سال گذشته و مقارن با شروع نیمسال دوم سال تحصیلی 1398_1399 آغاز شده و توفان آن آموزش عالی کشور ما را همچون بقیه نظام های آموزش عالی جهان در نوردیده، تجربه تازه و چالش پیچیده ای است که مستلزم

حفظ آمادگی و اتخاذ تصمیمات مدبرانه در تمامی ارکان دانشگاهی است.

دستاورد ما در مقابله با همه گیری این بیماری در کنار اهتمام به حفظ چرخه حیات و فعالیت دانشگاهی، مصداق مبارزه در دو جبهه بود که به لطف الهی و با معاضدت و همت بلند جامعه دانشگاهی موجب فخر و مباهات نظام آموزش عالی کشور شده است.

از نگاه اینجانب و همکارانم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،....................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/11