جلسه معارفه و توجیهی با اعضای هیات علمی جدید دانشگاه اصفهان

جلسه معارفه و توجیهی اعضای هیات علمی جدید دانشگاه اصفهان به همت حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه در تالار صائب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews هیات رییسه دانشگاه روز چهارشنبه 26 شهریور ماه سال جاری طی برگزاری نشستی صمیمانه، ورود اعضای هیات علمی جدید به دانشگاه اصفهان را خوشامد گفتند.

این جلسه با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی، دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر سبزیان دبیر هیات جذب، دکتر صفری مدیر امور اداری، دکتر مومنی مدیر امور پژوهشی و آقای علیخانی رییس اداره کارگزینی هیات علمی در تالار صائب برگزار شد.

شایان ذکر است ، دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه در این مراسم ضمن ابراز خورسندی از پیوستن اعضای هیات علمی جدید به بدنه علمی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه اصفهان با قدمت بیش از 70 سال همواره شاهد حضور نخبگان و فرهیختگانی بوده است که در توسعه علمی کشور سرآمد و تاثیرگذار بوده اند. وی در ادامه افزود: ....

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/06/27