نشست مشترک رییس دانشگاه با اعضای شورای بسیج استادان دانشگاه اصفهان

نشست رییس دانشگاه اصفهان با اعضای شورای بسیج استادان دانشگاه اصفهان با محوریت ارتقا کیفی آموزش های الکترونیک، روز یکشنبه 23 شهریور سال جاری در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه برگزار شد.

نشست رییس دانشگاه اصفهان با اعضای شورای  بسیج استادان دانشگاه اصفهان با محوریت ارتقا کیفی آموزش های الکترونیک، روز یکشنبه 23 شهریور سال جاری در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در نشست مشترک با اعضای شورای بسیج استادان دانشگاه اصفهان ضمن استقبال از پرسش های مطروحه در خصوص آموزش های الکترونیک در دانشگاه اظهار داشت: طرح پرسش های شما عزیزان فرصتی برای تعامل متقابل و تشریح عملکرد دانشگاه از آغاز شیوع بیماری کرونا تا به امروز می باشد.

رییس دانشگاه در ادامه ضمن تاکید بر حفظ جایگاه هر سیستم و سازمانی اظهار داشت: .............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.

1399/06/25