نشست مشترک معاونین فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با رییس دانشگاه

معاونین فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در نشستی مشترک با رییس دانشگاه بر مجازی سازی محورهای فرهنگی اجتماعی در حوزه های مختلف، برای دانشجویان تاکید نمودند.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه در این نشست ضمن تبریک سال تحصیلی جدید اظهار داشت: همان گونه که در قرآن کریم می خوانیم، مزیت انسان به  تفکر و اندیشه اوست.

وی دانشگاه را فراتر از مکانی برای انجام پژوهش و تحقیق و تولید مقاله دانست و تصریح نمود: دانشگاه محل کسب دانش است ولی این موضوع نمی تواند جامعیت وظایف و رسالت های دانشگاهی را داشته باشد.

فعالیت های فرهنگی و اجتماعی رسالت مهم دانشگاه است و دانش آموختگان دانشگاه باید در کنار کسب علم و دانش به کسب مهارت های اجتماعی و فرهنگی نیز بپردازند تا موفقیت آن ها در اجتماع تضمین شود.

دکتر طالبی در ادامه افزود: ..............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/06/23