مدیریت آزمایشگاه مرکزی، کلیدی ترین مدیریت دانشگاه

مراسم معارفه رییس آزمایشگاه مرکزی و تکریم از دکتر تنگستانی نژاد با حضور رییس دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری، معاون اداری و مالی، مدیران ارشد دانشگاه و جمعی از کارشناسان آزمایشگاه مرکزی در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان طی حکمی دکتر محمد علی اسدالهی را به عنوان رییس آزمایشگاه مرکزی منصوب و از خدمات ارزشمند دکتر تنگستانی نژاد تقدیر به عمل آورد.

شایان ذکر است رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم اظهار داشت: از کلیدی ترین مدیریت های دانشگاه، مدیریت آزمایشگاه مرکزی است.

وی در ادامه ضمن اظهار تعلق به آزمایشگاه مرکزی تصریح نمود: یکی از دلایل وابستگی شخصی من به آزمایشگاه مرکزی این است که در اولین دوره مدیریت اینجانب بود که بنا به نیاز دانشگاه به تجمیع تجهیزات آزمایشگاهی برای همه گروه ها و دانشکده ها ، اقدام به راه اندازی و احداث آزمایشگاه مرکزی نمودیم. این آزمایشگاه برای اولین بار در کشور، با هدف کاربری برای همه دانشکده ها در دانشگاه اصفهان احداث شد. در سال های بعد دانشگاه های دیگر نیز با الگو گرفتن از دانشگاه اصفهان، اقدام به راه اندازی آزمایشگاه مرکزی نمودند.

دکتر طالبی در ادامه افزود در سال های اخیر اقدامات موثری مانند سامان دهی و ساختار سازی در این آزمایشگاه انجام شده که قابل تقدیر است.

وی آزمایشگاه مرکزی را از دو جنبه اداری و مالی و تدارکاتی و جنبه فنی و تخصصی مورد بحث و بررسی قرار داد و افزود: ..............................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/06/17