مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدیر از خدمات کارمندان دانشگاه اصفهان

مراسم روز کارمند و بزرگداشت هفته دولت، با حضور هیات رئیسه، مدیران ارشد دانشگاه و 36 نفر از کارمندان نمونه،در سالن اجتماعات مهمانسرای دانشگاه برگزار شد.

مراسم روز کارمند و بزرگداشت هفته دولت، با حضور هیات رئیسه، مدیران ارشد دانشگاه  و 36 نفر از کارمندان نمونه،در سالن اجتماعات مهمانسرای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews در این مراسم دکتر هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان ضمن گرامیداشت هفته دولت، زحمات یک ساله کارکنانی که دستاوردهای ملی و بین المللی ارزشمندی را برای دانشگاه حاصل نموده، برگ زرینی بر افتخارات 70 ساله این دانشگاه دانست.

وی در ادامه ضمن تاکید بر نقش موثر همه کارکنان به خصوص کارمندان نمونه در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه، تصریح نمود: دانشگاه به مثابه قطاری در حال حرکت است که استادان و کارمندان شاغل در این مرکز علمی، موتور محرکه این قطار هستند که اگر نباشند، این قطار از حرکت باز می ماند.

رییس دانشگاه  در ادامه افزود: .........................

برای مطالعه کامل این خبربر روی لینک کلیک نمایید.
1399/06/12