اجرای طرح تامین شبکه سخت افزاری محاسباتی دانشگاه اصفهان

رییس دانشگاه اصفهان از اجرای طرح تامین شبکه سخت افزاری محاسباتی دانشگاه، به نحوی که این امکانات محدود به مکان فیزیکی محقق و یا گروه های آموزشی و دانشکده ها نباشد و همه بتوانند به آن دسترسی داشته باشند، خبر داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: در سال های اخیر روش های عددی و محاسباتی به صورت گسترده در تحقیقات مورد استفاده قرار می گیرد. این روش ها در کلیه زمینه ها و شاخه های علمی اعم از علوم پایه، مهندسی و حتی علوم انسانی به کار می روند.

رییس دانشگاه در ادامه تصریح نمود: همکاران زیادی در دانشگاه اصفهان از این روش برای پیشبرد تحقیقات خود بهره جسته و طبیعتا، دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز درگیر روش های  محاسباتی هستند. برای انجام این مهم ابزارهایی اعم از سخت افزار و نرم افزار نیاز است. تا کنون این محققین از کامپیوترها و نرم افزارهای در اختیار استفاده کرده و یا بعضا با ارتباط با سایر مراکز مثل دانشگاه صنعتی اصفهان از ابر کامپیوتر سود جسته اند. این محاسبات و برنامه ها به خصوص وقتی با داده های با ابعاد بالا و یا حجم زیاد همراه باشد چنانچه از کامپیوترهای شخصی و یا موجود در گروه های آموزشی استفاده شود زمان زیادی می گیرد تا اجرا شود که همراه با ریسک است..............................................................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید

1399/06/02