درخشش دانش آموختگان دانشگاه اصفهان در یازدهمین دوره جشنواره بین المللی فارابی

سید مرتضی طباطبائی دانش آموخته دکتری فلسفه و زهرا کلباسی دانش آموخته دکتری علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان،در یازدهمین دوره جشنواره بین المللی فارابی معرفی و تقدیر شدند.

سید مرتضی طباطبائی دانش آموخته دکتری  فلسفه و زهرا کلباسی دانش آموخته دکتری علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان،در یازدهمین دوره جشنواره بین المللی فارابی معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش وب سایت خبری uinews در یازدهمین جشنواره بین المللی فارابی، در بخش برگزیدگان گروه‌های علمی سید مرتضی طباطبائی، دانش آموخته دانشگاه اصفهان با ارائه رساله دکتری خود با عنوان «اصول اخلاقی کاربری تکنولوژی مدرن: الگویی تلفیقی براساس مکاتب وظیفه گرا، پیامدگرا و فضیلت گرا»  به راهنمایی دکتر توکلی عضو هیات علمی گروه فلسفه دانشگاه اصفهان، در سطح جوان، شایسته تقدیر شناخته شد.

همچنین در گروه علوم قرآنی، تفسیر و حدیث نیز، زهرا کلباسی اشتری دانش آموخته دکتری دانشگاه اصفهان با ارائه رساله دکتری خود با عنوان «نظریه نزول پیوسته آیات در سوره های قرآن کریم» به راهنمایی دکتر احمد نژاد عضو هیات علمی گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان،  در سطح جوان، شایسته تقدیر شناخته شد.

شایان یادآوری است .............................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/05/31